Ambassadeurs in het nieuws

Tijdens en rondom de ambassadeursconferentie deden verschillende ambassadeurs hun verhaal in de media. Een greep uit de interviews: van landelijk dagblad tot lokale omroep, en van kansen voor ondernemers tot de VN-veiligheidsraad.

Elsbeth Akkerman bij BNR

Elsbeth Akkerman bij BNR

Barbara Joziasse (Amman), Matthijs Wolters (Bagdad) en Jan Waltmans (Beiroet) vertellen in Met het Oog op Morgen (NPO Radio1) over de situatie in Syrië en de regio.

Ardi Stoios-Braken (Islamabad) vertelt in het AD over haar noodgedwongen verblijf in Nederland en aanstaande terugkeer naar Pakistan

Roel Nieuwenkamp (Buenos Aires) vertelt in BNR Zakendoen over de politieke en economische situatie in Argentinië.

Karin Mössenlechner vertelt in Goedemorgen Nederland over de ambassadeursconferentie en de dienstverlening aan Nederlanders in Maleisië.

Robert van den Dool bij RTV Rijnmond

Robert van den Dool bij radio Rijnmond

Gerbert Kunst (CG San Francisco) geeft in BNR Zakendoen uitleg over zakendoen in de Verenigde Staten.

Bahia Tahzib-Lie (Doha) vertelt in Radio 1 Journaal over Qatar en de ondersteuning die de ambassade biedt aan Nederlanders in het land

Wiebe de Boer (Lima) vertelt in het Friesch Dagblad over zijn jeugd in Friesland en zijn huidige werk als ambassadeur in Peru.

Jeroen Roodenburg (Bogotá) spreekt in Gijs 2.0 (NPO2) over de situatie in Colombia en het reisadvies.

Karel van Oosterom (PVVN New York) blikt in Langs de Lijn en Omstreken terug op het Nederlandse lidmaatschap van de VNVR.

Irma van Dueren bij NOS

Irma van Dueren bij NOS